[Sweet China Fertigsauce für Wok](https://www.shan-shi.com/en/assets/image-cache/products/Sweet-China-Fertigsauce.73c41118.jpg)
Ingredience
Červená cibule, 1 ks
Žlutá cibule, 1 ks
Červená paprika, 1 ks
Pórek, 1 ks
Zázvor, 5 cm
Česnek, 2 stroužky
Chilli paprička, 1 ks
Kešu nebo arašídy, 1 hrst
Kuřecí maso, 600 g
Rýžové víno (nebo vinný ocet), 1 lžíce
Sojová omáčka, 1 + 4 lžíce
Jedlá soda, 2 lžičky
Škrob, 2 lžičky
Sweet China Fertigsauce für Wok (viz odkaz), 1 balení
Kořenící směs na čínu (od Antonína - paprika, chilli, pískavice, bazalka, muškátový ořech, kurkuma, celer), 1 lžíce
Postup
Kuřecí maso nakrájíme na menší kousky, chilli papričku najemno.
Kuřecí maso promícháme v misce s chilli papričkou, rýžovým vínem (octem), 1 lžící sojové omáčky, jedlou sodou a škrobem. Trochu osolíme (málo, sojová omáčka je slaná). Necháme 15 minut marinovat.
Cibule, papriku a pórek nakrájíme na větší kusy. Zázvor na tenké nudličky a česnek s chilli papričkou najemno.
K zelenině přidáme kořenící směs.
Ve woku rozehřejeme dostatečné množství olej na vysokou teplotu. Přidáme česnek a zázvor a velmi krátce orestujeme, asi 1 minutu.
Přidáme maso a za častého míchání restujeme/smažíme asi 5 minut.
Maso vyndáme z pánve do misky a přiklopíme.
Ve woku opět rozehřejeme další olej a přidáme zeleninu. Restujeme asi 3-5 minut, až zelenina lehce změkne (ale pořád bude křupavá).
Maso přidáme zpět k zelenině a promícháme.
Přidáme kešu či arašídy a Sweet China Fertigsauce, promícháme.
Podle chuti můžeme přidat další sojovou omáčku.
Prohřejeme, vyzkoušíme jestli je maso hotové, a jakmile je, podáváme s rýží.